promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera: A szeretet akkora luxus lett
Borítókép:  Facebook.com/tothverabook/
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Vera énekesnő elgondolkodtató bejegyzés tett közzé az életről.

Tóth Verga Megasztár-győztes énekesnő, aki fizikailag és úgy tűnik személyiségét tekintve is nagyon változáson, átalakuláson megy, ment keresztül. Az énekesnő pár éve úgy döntött, fogyókúrába kezd, s ennek eredménye, hogy több mint 50 kilogrammot fogyott.

De nemcsak súlyában történtek változások. Más szemszögből látja saját magát, s az őt körülvevő világot. Erről tanuskodik legutúbbi Instagram-bejegyzése.

„Érdekes ez az időmúlás, mennyi minden változik a lelkemben. Egyre erősebb az az érzésem, hogy az embernek nem is igazán volna szüksége arra, ami drága pénzen megvehető. Értéktelenek lettek bennem az egykor értékesnek vélt dolgok és féltett kincs lett az, ami valamikor még olyan természetes volt, hogy csak úgy van, amiről azt gondoltam, alanyi jogon jár nekem"

– kezdi Tóth Vera, majd arról, hogy nem természetes semmi...

„A kapcsolatokért meg kell melózni, a barátok lelke törékeny porcelán, a szeretet akkora luxus lett, hogy a legdrágább gyémánt sem ér fel vele. Semmi nem lesz örök és maradandó, ha nem ismered meg azt a fogalmat, hogy: TÖRŐDÉS. Ma egy barátság az kincs, a tehetség Isten adománya, az igaz szerelem ritka kiváltság, az ölelés meg olyan mint egy falat kenyér" – fejezi gondolatmenetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás