promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kókuszrudakat és hozzájuk műfogsorrögzítőt lopott egy paksi bácsi
Borítókép:  A kókuszrudak alighanem el is fogytak otthon a műfogsorrögzítő segítségével (Receptneked)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindent bevallott, sőt még annál is többet az a férfi, aki egy paksi áruházban rájárt a kókuszrudakra, és melléjük még műfogsorrögzítőt is elvitt egyszer. 

[[adv]]

Rájárt a kókuszrudakra egy paksi bácsi a város egyik áruházában, háromszor is hazavitt belőlük a kabátja alatt.

Összesen tizenkilencet tudott összegyűjteni belőlük, és alighanem el is fogyasztotta valamennyit, hiszen az egyik alkalommal magával vitt egy műfogsorrögzítőt is. 

Éppen ezért gondoljuk inkább bácsinak az illetőt, a kora ugyanis csak a gyerekek szemében indokolja a bácsizást: hatvannégy évesen jutott el oda, hogy márpedig a kókuszrúd kell neki, akkor is, ha nincs foga. Legfeljebb másképp rágja meg. 

Arról nem tudunk, a műfogsora honnan van,

de azt igen, hogy a police.hu alapján egy paksi áruház képviselője még január 23-án tett bejelentést: egy ismeretlen személy akkor nyolc kókuszcsemegét vitt haza, mellé pedig egy műfogsorrögzítőt.

A ruhája rejtegette a sok kincset, fizetés nélkül távozott.

Később a nyomozók a tolvaj nyomára bukkantak. Mindent beismert, sőt még azt is, hogy további két alkalommal vitt a kókuszrudakból és más élelmiszerekből. A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás