promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka elmondta, hogy mit érzett, amikor szakított Curtisszel
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Interjút adott a Best magazinnak Majka, aki őszintén beszélt barátairól, és Curtisről is.

[[adv]]

A rapper elmondta, hogy számára az életben az egyik legfontosabb dolog a barátság. Nem véletlen, hogy pár ózdi cimborájával még mindig nagyon jó kapcsolatot ápol:

„Mindig nagy társaságom volt, de csak két-három emberhez tartoztam igazán, a közeli barátaimhoz. Ők azok, akik nagyon sok mindenben mellettem vannak. Szerintem igaz, hogy bajban ismerszik meg az ember, mert amikor az volt, ők tényleg mindig ott voltak nekem.”

Majka úgy véli, hogy a barátsághoz kell egyfajta kémia. A közös élmények és helyzetek után derül ki, hogy hosszantartó barátság alakul-e ki két férfi között vagy sem. Így alakult ki Majka barátsága Till Attilával és Hajós Andrással.

Várkonyi Andrea természetesen megkérdezte Majkát a Curtisszel való afférjáról is:

„Öt évig küszködtem ezzel. Sok ember azt gondolja, árulás a részemről, de ennek nagyon hosszú előzménye volt. Jobban megviselt, mint amikor anya meghalt. Sajnos az utolsó öt év alatt a mély barátságunk munkakapcsolattá silányult. Kilenc évig mindennap együtt voltunk. Bejártuk a világot, mindent tudtunk a másikról, még a legféltettebb titkainkat is megosztottuk egymással. És aztán ez a kapcsolat hétről hétre dugába dőlt a semmibe nézéssel, az átveréssel. Szóval azok az emberek, akik azt mondják, hogy elárultam őt... Pff. Szerintem ő sokkal régebben elárult engem, mint barátot.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás