promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BL-döntőn villantó modellt a lelátón fogták el a Copa-fináléban
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A BL-döntőn hatalmasat kaszált az az amerikai modell, aki a barátja pornóoldalát reklámozó szexi fürdőruhában rohant a pályára. Kinsey Wolanski a Copa América-fináléjában is hasonlót tervezett, a stadionba is bejutott brazil drukkernek álcázva magát. Ám a biztonságiak végül lekapcsolták.

Kinsey Wolanski rendkívül csinos lány, ám feltehetően ugyanarra a sorsra jutott volna, mint a hozzá hasonlóan formás néhány tízmillió hölgy: megmaradt volna átlagpolgárnak. Hacsak az idei BL-döntőn nem rohan be a pályára a testéből igen keveset takaró ruházatban, melyen barátja pornóoldalát hirdette. A gerillareklámért és a pályára rohanásért 15 ezer eurós bírságot szabtak ki rá. Az akció hatalmas ismertséget és dohányt hozhatott a konyhára, az Apex Marketing Group számításai szerint forintban több mint egymilliárdot.

Ami egyszer bejött, miért ne jönne be újra? – tehette fel a kérdést Wolanski, s barátjával, Vitalij Zdoroveckijjel kieszelték, hogy a vasárnapi Copa América-döntőre is beszalad a lány. Be is jutottak a riói Maracana lelátójára – brazil drukkernek álcázva –, ám idővel húsz biztonsági ember lépett oda hozzájuk, s elvezette őket. Egyenesen a fogdába. 

A BL-döntőn is ugyanígy végezte, ám akkor elmondta a Sunnak, hogy mielőtt rács mögé dugták, 300 ezer követője volt Instán. Amikor kijött, majdnem kétmillió.

„Az a tervem, hogy még sok ilyen akciót hajtok végre, hogy felturbózzam a profilomat”

– közölte kendőzetlenül a lappal, hogy miképp szeretne pénzhez jutni a közeljövőben. 

A hölgy egyébként tud élni. Miután kiengedték Rióban, a barátjával pihent egy keveset, és körülnézett Brazíliában. 

Az isztambuli Vodafone Parkban már készülhetnek a szekusok: augusztus 14-én itt rendezik a labdarúgó Európai Szuperkupa-döntőt a Liverpool és a Chelsea részvételével. Ez a következő nagy dobás a focivilág piacán, van rá egy huszasunk, hogy az amerikai hölgy már megvette a jegyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás