promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A T-rexnek öltözött menyasszony láttán elalélt a férj - videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dinoszaurusznak öltözött esküvője alkalmából egy vicces kedvű amerikai hölgy, s úgy lopózott mit sem sejtő kedvese mögé. A meglehetősen vicces esetről videó készült.

A 30 éves chicagói Elisabeth Gardner eszméletlen tervet dolgozott ki esküvőjére. A nők életének sokszor legemlékezetesebb pillanata, amikor megjelenhetnek lenyűgöző ruhájukban a szertartáson, s mindenki rajtuk csüng. Nos, a hölgy sem a ruháján csüngő sokaságot, sem habos, csillámos ruhakölteményt nem akart. Csak megnevettetni a férjét, amikor az először látja új szerelésében. Íme az akciójáról készült vicces videó!

Amíg férje, Tom egy apró hídon várakozik kedvesére, Elisabeth mögé slattyog T-rex jelmezében. Meg kell hagyni, nem lehetett egyszerű mutatvány, a szűk műanyag jelmezben mozogni is aig lehet. Amikor Tom megfordul, kitör belőle a röhögés, bizonyosan sok mindenre gondolt, de erre a látványra nem készült.

Anyukám leánykori neve Rex, én is viselem ezt a nevet. Úgy gondoltam, vicces lesz felvenni ezt a jelmezt azon a napon, amikor Rex-ből Gardnerré válok. Kicsit azért izgultam, hogy fogadja

- mondta utóbb a történtekről a Huffington Postnak az ifjú feleség. A történet ugyan 2017-es, de az ötlet és a kivitelezés időtálló.

A kiadós nevetés után azért nem felejtettek el egybekelni, ahol Elisabeth már bizonyosan élvezte, hogy a ruháján csüngenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás