promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harvey Weinstein még Madonnát is zaklatta
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Madonna visszament a múltba, és elmondta a The New York Times-nak, hogy Weinstein őt is megkörnyékezte.

A Weinstein lufi 2017-ben pukkant ki, amikor számos színésznő vádolta meg a világhírű producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta, sőt, szexuális erőszakot is elkövetett ellenük.

A The New York Times Madonna pályafutását vette végig, aki beszélt arról is, hogy Weinstein ellen nem csak pletyka szinten léptek fel a nők.

"Mikor együtt dolgoztunk, Weinstein szexuálisan hihetetlenül kihívóan viselkedett. Mindannyian úgy voltunk vele: Harvey azért teheti meg, mert olyan nagy a hatalma, annyira sikeres és a filmjei olyan jól mennek, hogy mindenki vele akar dolgozni, tehát az embernek ezt el kell fogadnia”

- mesélte az interjújában az énekesnő.

Weinsteint a szexuális zaklatási ügyek miatt 2017-ben kirúgták produkciós vállalatából, és New Yorkban szexuális erőszak miatt emeltek vádat ellene. Májusban stúdiója egykori alkalmazottaival és áldozataival 44 millió dollár értékű kártérítési egyezségre jutott, de a bűnügyi perének előkészítése és számos ellene indított polgári per továbbra is folyamatban van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás