promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félig vicces, félig komoly: hogyan fog zárulni a Trónok harca?
Borítókép:  Screen Rant
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Muszáj kicsit poénkodni a rengeteg sokkoló történés után. Innentől erős spoilerek következnek, így csak az nevessen velünk, aki már látta az utolsó előtti részt.

Nevetni? Komolyan? Igen, most picit ez a célunk. A rajongókat, és minket is ledermesztett a Trónok harca 8. évadának ötödik epizódja, ami ugyebár az egész sztori zárását vezeti fel. Fib már meg is írta a kritikát róla nektek, és mi is kibeszéltünk sok mindent a komoly dolgokról.

Én például azt jegyeztem meg, hogy tudtam, ha valami benne lesz a Trónok harca fordulataiban, akkor az egyik az, amit én mindig is akartam, vagyis hogy Daenerys Targaryen negatív karakterré váljon. Igazából ez valahol szikrázott a levegőben, már jóval előtte, kár lenne tagadni. Nos, erre az utolsó előtti részig kellett várni, de megtörtént.

Én magamba fordultam ettől az epizódtól, de teljesen jó értelemben. Tényleg valami ilyesmit vártam, zseniális! Ha ez veletek is megtörtént, akkor ezt feloldjuk néhány poénnal, ami a baráti csapatomtól és a rajongóktól származik. Nem sokkal, csak hogy ti is felrázódjatok a sokkból. Utána teljesen komoly arccal fogjuk várni a záró felvonást, ami remélhetőleg nem fog csalódást okozni.

Zárás teória „A”: Az asztalon felejtett kávéspohár az igazi főgonosz, amit bedrogozott az Éjkirály, Daenerys meg megitta. A rajongóknak már az elején gyanús volt, hogy az nem illik a képbe. A sárkányok anyja ezután kezd el igazán megbolondulni. Igazából az Éjkirály szelleme benne volt a kávéban, és Daenerys nem is gonosz. Miután kiűzik a jéghideg lattét, Dany és Jon ráülhet a trónra, és újjáépítheti a várost. Happy end!

Zárás teória „B”: Bran felébred Catelyn Stark mellett és csak ennyit mond: „Baromi furcsa álmom volt.”

Zárás teória „C”: Hodor feltámad, kinyír mindenkit, és ő lesz a király!

Kit Harrington megkapta az összes szövegét a 8. évadhoz: „You’re my queen.”

„Most 8 évad után George R. R. Martin ennyit tudott kitalálni, hogy gonosz téglák ölik meg Cerseit? Tiszta ZS-kategória… Akkor már inkább zombi-nácik repülő cápákon.”

„– Most nem meghalt az összes Dothraki a 3. részben? Vagy a nagyrészük nem is ment neki a holtak seregének, csak kávézgattak a Starbucksban?
– Igeeen, akkor ki vitte volna Danynek a kávét… Istenem!”

„Szerintem Daenerys azért gyilkolt le mindenkit, mert sz.rul írták rá a nevét a pohárra. Engem is kiborítana.”

„Mondjuk ha most Királyvárban valaki éppen grill-partyt csapott, az tök jól járt. Hamarabb kész lett minden.”

„Ha minden délben harangoznának, mint nálunk, akkor ez lehet elkerülhető lett volna. Bár akkor ez egy tök uncsi rész lenne.”

Elég is volt belőlünk ennyi. Nemsokára viszlát Trónok harca, nagyon várjuk! Ha esetleg van poénotok, zárás teóriátok, akkor jöhet kommentben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás