promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videó: szörfözik, gördeszkázik a világ legokosabb macskája
Borítókép:  Az állati videókról híres Didga a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült, hiszen egy perc alatt ő tudja a legtöbb trükköt (YouTube).
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Didga akkora színész is, hogy simán előadja a nagy halált. De ez semmi ahhoz képest, hogy milyen sportokat tud a videó szerint, gyakran egy kutya segítségével. Nem kérdés, hogy létezik-e kutya-macska barátság. 

A macskák a viselkedésükkel sokkal jobban megosztják a társadalmat, mint a kutyák: míg utóbbiakért szinte mindenki rajong, aki szereti az állatokat, a macskák esetében erős negatív érzelmek állnak szemben a pozitívakkal, a hozzájuk függődő viszonyunktól függően. 

Gyerekként már a Frakkban is megtanultuk, a macskák nemcsak ügyesek,

hanem okosok is, de nevezhetjük őket fondorlatosnak is, hiszen örömmel túljárnak a gazdáik és a kutyák eszén is. És ez talán nemcsak mese. 

A macska mellett éppen a kutya a másik fontos szereplője annak a videónak,

amelyet a Sokszínű Vidék tett itthon közzé a világ legokosabb macskájának tartott Didgáról. A kutya ebben az esetben társ, barát és segítő a macska különös mutatványaihoz. Nem mellesleg Didga akkora színész is, hogy simán előadja a nagy halált, mint az alábbi felvételekből is kiderül:  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás