promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agyérgörcsöt kapott Demjén Ferenc
Borítókép:  Demjén Ferenc. Forrás: tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újra kórházba került az énekes, az intenzív osztályon ápolják.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Demjén Ferencnek év elején volt csípőműtéte, s úgy tervezte, hogy áprilisban már fel tud lépni. De aztán a helyzet rosszabbra fordult, és a helyzet jelenleg úgy áll, hogy a májusi koncertjeit is lemondta.

Az énekes sajtósa, Váradi Eszter a Blikknek nyilatkozott, és azt mondta, hogy Demjén Ferencet a csípőműtét utáni második kontrollvizsgálat szállították, amikor a betegszállítóban rosszul lett.

„Nagyobb az ijedtség, mint a baj! Demjén művész úr múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, de miközben az otthonában a betegszállítót várta, a várakozás miatt egyre izgatottabb lett, mivel az első kontrollja úgy végződött, hogy a májusi koncertjeit is le kellett mondania. A gyógytornával jól haladt, mégis megijedt, hogy ez megismétlődhet. Annyira felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Először valóban azt lehetett hinni, hogy agyvérzést kapott.”

Aztán a szigetvári kórházban kiderült, hogy nem agyvérzésről, hanem enyhe lefolyású agyérgörcsről van szó. Időközben az énekest átszállították a Pécsi Idegtudományi Centrumba.

A portál hozzátette, hogy értesülésük szerint Demjén Ferenc megint el van keseredve, hogy újra le kell mondania a koncertjeit, de biztos benne, hogy mindent bepótol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás