Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sheldon jótanácsai: a rendőrség nem áll le az Agymenőkkel

Sheldon jótanácsai: a rendőrség nem áll le az Agymenőkkel

Színes

Sheldon jótanácsai: a rendőrség nem áll le az Agymenőkkel

Színes

Promotions 18:18

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság bemutatta a KRESZmenők második és harmadik részét.

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a The Big Bang Theory, vagyis az Agymenők. Jelenleg a 12., befejező évad részei futnak Amerikában.

A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik. Itt él egy bérelt lakásban a két főszereplő Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard és Rajesh. Howard mérnök, Rajesh asztrofizikus a Caltechen. Életüket mindjárt az első epizódban felforgatja egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése a szemben lévő lakásba. A négy zseni gondolkodásmódja és „kockasága” merőben eltér az átlagos életet élő emberek életvitelétől, ami a poénok egyik fő forrásává válik.

A rendőrség az utóbbi időben kitesz magáért az ötletes prevenciós videók terén. Mi is írtunk arról a kisfilmről, melyben a bepiálva autóba ülő Szőke András felveszi az öreg kaszást, akit Badár Sándor formáz meg.

Majd az ORFK a Vöröskereszttel karöltve bízott meg egy egyetemistát, hogy készítsen megelőző videót a közlekedés közbeni mobilozás veszélyességének érzékeltetésére. A zombiként vánszorgó gyerekekkel felvett képsorok rémisztőek.

Legújabb videójukban az Agymenőket hívták újra segítségül. Természetesen nem kérték kölcsön a gyártótól Sheldont és barátját, hanem az animációt felhasználva készítettek egy videót, amiről mi is beszámoltunk. Most pedig bemutatták a KRESZmenők második és harmadik részét.

Borítókép: forrás: tbs.com