promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coming outolt a Trónok harca szépsége
Borítókép:  Sophie Turner, és vőlegénye, Joe Jonas. Forrás: AFP/Dia Dipasupil
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közeledik a sorozat 8. évadának bemutatója, a színésze egyre-másra adják az interjúkat.

Április 14-én fogja bemutatni az HBO a Trónok harca utolsó évadának első részét, aminek felvezetéseként szinte orrvérzésig promotálják a sorozatot. Ennek apropóján a Rolling Stone címlapjára tette a két Stark-lányt, Sansa-t és Arya-t, vagyis Sophie Turner-t és Maisie Williams-t, akikkel interjút is készített.

A legmeglepőbb kijelentést Sophie Turner tette, aki jegyben jár Jan Jones-szal, de az interjúban kihangsúlyozta: azt hitte, hogy szingliként éli majd le az életét. A filmsztár rajongói valószínűleg nem erre a mondatra kapták fel a fejüket.

„Biztos voltam benne, hogy szingliként élem le életemet. Ha megtalálod a megfelelő embert, akkor biztosan tudni fogod. Úgy gondolom, hogy éltem már eleget, ezáltal lélekben öregebbnek érzem magam, mint ahány éves vagyok, volt már dolgom elég férfival és nővel, hogy ebben biztos legyek – hiszen az ember állandóan kísérletezget, ez része a felnőtté válásának. Abban biztos vagyok, hogy emberekhez vonzódom, nem egy genderhez, és sokkal inkább 27-28 évesnek érzem magam, mint 22-nek”

– mondta a színésznő.

Ja, mielőtt végeznél a cikk olvasásával elmondjuk, hogyha nem szeretnéd tudni, hogy mi fog történni az első részben, akkor kattints ide – sporilerveszély!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás