promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barbra Streisand azt állítja, hogy nem is úgy értette a gyerekmolesztálást
Borítókép:  Forrás: Billboard
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő interjút adott a Time-nak, amiből jókora botrány kerekedett.

Az Elhagyni Neverlandet című film atomjaira bontja a Michael Jackson körül felépült pozitív mítoszt. A dokumentumfilmben két férfi, James Safechuck és Wade Robson arról beszél, hogy a popsztár Neverland nevű birtokán szexuálisan bántalmazta őket, amikor hét évesek voltak. A bemutató nyomán világmárkák jelentették be, hogy nem forgalmaznak többé Jackson-os termékeket, rádiók adták közre, hogy nem sugároznak a jövőben Jacko-számokat.

Arról mi is beszámoltunk, hogy Michael Jackson testőre egy podcastban foglalt állást az Elhagyni Neverlandet című dokumentumfilmmel, és a popsztár elleni vádakkal kapcsolatban. Szerinte kitaláció, hazugság az egész pedofil botrány, Jackson ugyanis a nőkért volt oda.

A Time magazinnak adott interjút Barbra Streisand, amelyben szóba került a dokumentumfilm. A színésznő először azt közölte, hogy elhitte a vádakat, majd hozzátette, hogy ő elsősorban a szülőket hibáztatja, akik engedték, hogy a popsztárral aludjanak a gyerekek. Azonban azt is elmondta:

„A most megszólaló áldozatok is elmondták, hogy szétvetette őket az izgalom, hogy a Jackson közelében lehettek. A »molesztált« gyerekek házasok, nekik is vannak gyerekeik, tehát nem haltak bele a dologba.”

Az interjút hatalmas felháborodás követte, így a színésznő sajtóközleményben kért elnézést, és szerinte félreértették a szavait:

„Az interjú félreértésre adhat okot, ezért szeretném leszögezni, hogy nincs olyan helyzet vagy esemény, ami által a gyerekek ártatlanságát bárki kihasználhatja. Fájdalmas volt hallani a két ember történetét, természetesen együttérzek velük. A szülők legfontosabb szerepe, hogy gyermekeiket megvédjék.”

Eközben Diana Ross is úgy döntött, hogy meg kell szólalnia a gyermekmolesztálási botránnyal kapcsolatban. A Deadline vette észre, hogy mit posztolt a Twitterre az énekesnő:

„Ez a dolog nyomja a szívemet ma reggel: hiszem, hogy Michael Jackson fantasztikus erőt képvisel számomra, és még sokak számára. Állítsák le ezt a szeretet nevében.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás