Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Átszállás közben is össze lehet házasodni a frankfurti repülőtéren

Színes

AA - 2019.03.19. 16:46

A repülőteréről híres Frankfurtban, az egyik beszállófolyosón a város legelegánsabb házasságkötő termét alakították ki. A szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát. Mindjárt jöhet is a nászút. De hogyan kerül oda a násznép?  

A nem is olyan nagy számok törvénye alapján, aki rendszeresen szokott repülni, előbb-utóbb, de inkább előbb kiköt, pontosabban átszáll Frankfurtban. Öt transzkontinentális útból legalább egy nagy valószínűséggel érinti ezt a várost,

amelynek világszerte legnagyobb nevezetessége maga a reptér.

Beláthatlanul és besétálhatatlanul nagy. Bizonyos részein komplett turistacsoportok szállnak meg, ki fél napot, ki egy egészet tölt itt el a folyosón aludva. Alighanem ez is adhatta az ötletet arra, hogy

esküvőket is lehessen tartani a világ egyik legforgalmasabb légi kikötőjében. 

A turizmus.com cikke alapján a repülőtér egyik beszállófolyosóján a város legelegánsabb és legkomfortosabb házasságkötő termét alakították ki. A szolgáltatás megbízható és teljes körű: a szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát.

A vendégek és az ifjú pár szállítása, az anyakönyvvezető, a zenekarok mind beletartoznak a kínált szolgáltatások közé.

Tekintettel a repülés biztonságára, a vendégek és az ifjú pár átvilágítása is szükséges. A formaságok és a koktélparti, ebéd vagy vacsora után az ifjú pár akár azonnal elindulhat a nászútra. Bár mint arról beszámoltunk, hogy mostanában új trend kezd hódítani a nászutasok körében – erről bővebben ide kattintva olvashat!

Borítókép: Media Frankfurt

Vissza a főoldalra.
Önjáró robotok segítik a parkolást egy francia reptéren