promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp megpróbálja leleplezni volt felesége mestertervét
Borítókép:  Johnny Depp, és volt felesége, Amber Heard. Forrás: variety.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy könyvnyi dokumentumot nyújtott be a bíróságra Johnny Depp.

Egy pár napja arról számoltunk be, hogy Johnny Depp amerikai filmszínész rágalmazásért beperelte volt feleségét, Amber Heard színésznőt. Sőt, a filmsztár 50 millió dolláros (14 milliárd forint) kártérítést követel.

A dokumentum szerint Depp az erőszakvádak miatt esett el a lehetőségtől, hogy ismét eljátszhassa egyik legnagyobb sikerét, Jack Sparrow szerepét A Karib-tenger kalózai újabb folytatásában.

A Daily Mail információ szerint Depp most egy 40 oldalas dokumentumot csatolt a bizonyítékokhoz, amelyből az olvasható ki, hogy Amber Heard barátaival találta ki azt a sztorit, hogy férje bántalmazta, és többször erőszakoskodott vele – állítólag ezt tanúkkal is tudják bizonyítani. Sőt, az egyik ilyen bántalmazásról szóló hírt pont az Aquaman című film bemutatójának környékére időzítették, hogy ezáltal is nagyon hírverést csináljanak a mozinak – ez volt Amber Heard első szerepe egy nagy költségvetésű filmben.

Johnny Depp állítása szerint nem ő csalta meg feleségét, hanem Heard volt az, aki kikacsingatott a házasságból. Állítása szerint többször is megcsalta őt, például Elon Muskkal, a Space X és a Tesla autógyártó tulajdonosával. Sőt, olyan is történt – mármint Depp ezt állítja –, hogy a színész ujját csak műtéttel lehetett visszavarni, miután felesége nekiesett egy üveg vodkával.

Ami még érdekessé teszi az ügyet, hogy a színész ügyvédje szerint Amber Heard pont a #metoo kampányt akarta felhasználni arra, hogy áldozatként mutassa be magát, miközben ő volt az erőszakoskodó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás