promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges lánybúcsún vett részt Selena Gomez, ezt Zac Efron sem hagyta „szó” nélkül
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tavalyi idegösszeomlása után az énekesnő kissé elhanyagolta a közösségi oldalakat.

Selena Gomezt októberben szállították kórházba, így érthető módon hanyagolta a közösségi médiát. Decemberben egy poszttal jelentkezett, míg 2019-ben is csak három képet tett fel az Instagramjára. Ez a passzivitás nem igazán jellemző a sztárokra, akik egy-egy bejegyzéssel akár több millió lájkot is gyűjthetnek néhány óra alatt.

Most azonban az énekesnő megtörte a csendet, és arról adott hírt, hogy az egyik legjobb barátnője férjhez megy. Természetesen ilyenkor sort kell keríteni egy lánybúcsúra is. Gomez és társasága megadta ennek a módját, és kifeküdtek a legközelebbi strandra, ahol néhány képet is rögzítettek, amit már nem is akart elrejteni Selena kisasszony a nyilvánosság elől. Íme:

Véletlen vagy sem, de az internet népe szinte azonnal felfedezte, hogy a képek megjelenése után szinte azonnal Zac Efron is elkezdte követni Selena Gomez Instagramját. Egyesek már titkos románcot sejtenek a háttérben, de az is lehet, hogy egyszerűen megfeledkezett kolléganője követéséről a színész. Pedig a Rossz szomszédság 2 című filmben dolgozott egymással a két sztár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás