Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Különleges lánybúcsún vett részt Selena Gomez, ezt Zac Efron sem hagyta „szó” nélkül

Színes

Promotions - 2019.02.12. 20:02

Tavalyi idegösszeomlása után az énekesnő kissé elhanyagolta a közösségi oldalakat.

Selena Gomezt októberben szállították kórházba, így érthető módon hanyagolta a közösségi médiát. Decemberben egy poszttal jelentkezett, míg 2019-ben is csak három képet tett fel az Instagramjára. Ez a passzivitás nem igazán jellemző a sztárokra, akik egy-egy bejegyzéssel akár több millió lájkot is gyűjthetnek néhány óra alatt.

Most azonban az énekesnő megtörte a csendet, és arról adott hírt, hogy az egyik legjobb barátnője férjhez megy. Természetesen ilyenkor sort kell keríteni egy lánybúcsúra is. Gomez és társasága megadta ennek a módját, és kifeküdtek a legközelebbi strandra, ahol néhány képet is rögzítettek, amit már nem is akart elrejteni Selena kisasszony a nyilvánosság elől. Íme:

Véletlen vagy sem, de az internet népe szinte azonnal felfedezte, hogy a képek megjelenése után szinte azonnal Zac Efron is elkezdte követni Selena Gomez Instagramját. Egyesek már titkos románcot sejtenek a háttérben, de az is lehet, hogy egyszerűen megfeledkezett kolléganője követéséről a színész. Pedig a Rossz szomszédság 2 című filmben dolgozott egymással a két sztár.

Borítókép: Instagram

Vissza a főoldalra.
Új drum & bass mesterművel rukkolt elő L Plus