promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence és Csobot Adél már Németországot tekintik otthonuknak
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Istenes Bence, aki a német X-Faktort vezette ősszel a Blikknek nyilatkozott:
Idén Németországban karácsonyozunk, hiszen itt élünk kint, ez az otthonunk. Majd csak jövő év elején megyünk Magyarországra, de még nem tudjuk, hogy pontosan mikor.
Eközben párja, Csobot Adél blogot vezet, amiben arról ír, hogyan nevelik gyerekeiket:
Valahogy úgy képzelem, hogy minden családban van egy szigorúbb és egy engedékenyebb fél. Nos, nálunk ez helyzetenként változó: bizonyos szitukban én, másokban pedig Bencus szigorúbb. Édesség ügyében én vagyok a határozottabb és a következetesebb. Nem megfosztani akarom ettől az élménytől, csupán mértéket szabni neki. Hiszek a mértékletesség jótékony hatásában, de már azt is tudom, ezzel egyedül vagyok a családban. Vigyázzatok, fiúk! Mostantól résen leszek!
Ezzel kapcsolatban Istenes Bence azt mondta a lapnak:
Nem csak a rosszaságban vagyok benne, bármiben segítek otthon. Például a gyerekeket is közösen öltöztetjük, főleg amióta ketten vannak. Emellett még Adél után is pakolok, hiszen ahol éppen leveszi a gyerekekről a pelenkát, az ott is marad. Aztán legtöbbször lepakolok a kocsiba, két fordulóval. Ami viszont még ennél is fontosabb: minden alkalommal megbeszéljük azt, hogy hány órakor kell elindulnunk, na, ez az az időpont, amit Adél minden alkalommal figyelmen kívül hagy.Amikor indulni kellene, akkor ő még tuti, hogy egy bugyiban szaladgál a lakásban, és egyre idegesebb, ha visszaszámolok.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás