promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra szingli, Ariana Grande szakított a pasijával
Borítókép:  hotnewhiphop.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A TMZ amerikai bulvárportál robbantotta a hírt, hogy Ariana Grande és Pete Davidson a hét végén szakított egymással. A pár 2018 májusában jött össze, sőt – egyes hírek – nem sokkal később el is jegyezték egymást.

Davidson egy fiatal, feltörekvő színész-komikus, a Saturday Night Live népszerű fellépője, akit azután kapott fel igazán a média, hogy összejött az énekesnővel. Majd, valamilyen megfontolásból úgy gondolta, hogy jó dolog viccelni egy terrortámadással kapcsolatban.

2017. május 22-én egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát Ariana Grande koncertjét követően a Manchester Arenában. Huszonkét ember vesztette életét a támadásban, 140-en megsebesültek. A terrortámadás megrázta Nagy-Britanniát, és mivel egy amerikai énekesnő fellépése után robbantotta fel magát az iszlamista szélsőséges, az Egyesült Államokban is komoly visszhangja lett a rettenetes tragédiának. Ha azóta el is felejtették esetleg, hogy mi történt tavaly: Ariana Grande vőlegénye mindenkit emlékeztetett a terrorra.

Szeptember elején túlagadolás következtében meghalt Mac Miller rapper, Grande korábbi barátja, akivel két évig volt együtt, de ez év májusában szakítottak. Miller halála után Grande-nak törölnie kellett azt a rengeteg kommentet, amiben őt hibáztatták a rapper haláláért. A rajongók szerint a zenész miatta került megint nehéz helyzetbe, ami végül a halálához vezetett. Grande azonban néhány nappal később megtörte a csendet, és egy fekete-fehér képet posztolt Instagramjára, amin Miller látható. Feltételezések szerint ez még akkor készült, amikor együtt voltak. Kommentelni – természetesen – itt sem lehetett.

A múlt hónapban megrendezett Emmy-gálán sem jelentek meg, de akkor Grande sajtósa ezt azzal magyarázta, hogy az énekesnő még nincs túl volt barátja halálán. Sajtóértesülések szerint ez a tragédia is közrejátszhatott a szakításban. Természetesen Grande és Davidson is azt állítja, hogy mindketten rájöttek, hogy nem a legmegfelelőbb időpontban jöttek össze. Bár külön utakon folytatják, de ettől még szeretik egymást.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás