promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy igazán csábító GTA: San Andreas mod érkezett
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A mod jelentését nem igazán kell bemutatni a PC-s világ gyermekeinek. A „modification”, röviden „mod” kifejezést leggyakrabban szlengként használják a számítástechnikában, és a számítógépes játékok átírását jelenti. Ezeket igen magas szintű programozói tudással rendelkező rajongók szokták készíteni.

A GTA sorozat régebbi részei nem igazán tudnak kihalni a fent említett mod-ok miatt. Van, hogy még én is előveszem a Vice Cityt HD átiratban, annyira nosztalgikus élményt nyújt az egész. A modokot persze csak a PC-sek tudják élvezni, a konzolosok továbbra is kimaradnak ebből a mókából.

A San Andreas (SA) 2004-ben jelent meg PS2-re, majd egy évre rá PC-re és Xbox-ra. A játékosok imádták az óriási teret, a sztorit, szinte mindent, így nem is véletlen, hogy az SA-t mai napig előveszik a gamerek. 2013 óta ott lehet velünk mindenhol, mivel okostelefonokra is kiadták.

De visszatérve a mod-ra: a neve SA_DirectX 2.0 és gyakorlatilag egy darab elvetemült programozó írta az egészet. Megkapjuk benne az összes ma divatos grafikus felületet, amivel meg se lehetne mondani, hogy már majdnem egy 15 éves játék van a kezünkben.


A bátrabbak tudják még keverni egy-két moddal, amivel még teljesebb friss élményt kaphatnak, de szerintünk elég ez is, hogy ha modern változatban akarjuk átélni Carl Johnson, azaz CJ kaladjait. Érdemes minden városba ellátogatni, hogy megnézzük, a készítő mit tudott kihozni az SA környezetéből.

A modot ide kattintva tudjuk letölteni, és a telepítés után már lehet is élvezni az új közeget. Természetesen az alapjátéknak fent kell lennie a gépünkön.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás