promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit tud a Nokia 8?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A lehető legjobb teljesítmény érdekében a Nokia 8 a legkorszerűbb Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobilplatformot használja, amely kiemelkedő üzemidőt biztosít. A hő hatékonyabb elvezetése érdekében a készülék a burkolata teljes hosszában futó, grafitszigeteléssel ellátott réz hűtőcsövet használ.

A 4 GB-nyi RAM lehet kevésnek tűnhet, de jelenleg elég ahhoz, hogy kényelmesen fussanak a legújabb alkalmazások. A tárhely is csak 64 GB , szóval ha ettől többre vágyunk, akkor 256 GB-ig tudjuk bővíteni. Az alapmodell mellett van 6/128 GB-os változat is, ami 20-25 ezerrel drágább.

A telefon 13 MP-es, dupla képfúziós, színes és monokróm érzékelőkkel ellátott hátlapi kamerával, illetve egy nagylátószögű, 13 MP-es, fázisérzékelős, autofókuszos előlapi kamerával rendelkezik. Az elő- és hátlapi kamera a ZEISS optikát kapott.

Az úttörő Dual-Sight móddal egyszerre használhatjuk az elő- és hátlapi kamerákat osztott képernyős fényképek és videók készítéséhez.

A Nokia 8 az első olyan telefon, amely támogatja a Nokia OZO 360°-os térhangzást, így kiváló minőségű videorögzítést és -lejátszást biztosít.

A kijelző 5,3” méretű, 2K felbontású, polarizált Corning® Gorilla® Glass 5 védőüveggel. Itt egy teljesen polírozott, tükörfényes felületet kapunk.

Nos, sokan azt mondják, ez a tudás nem éri meg a 200 ezer forintot, de akinek első helyen van a megbízhatóság, az ezt válassza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás