promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Szerintem nem lepődünk meg azon, hogy sokan még mindig Windows XP-t használnak. Nekem is van otthon egy kopott asztali számítógépem, amin még ez az operációs rendszer zakatol, de ezen többnyire csak édesanyám szokta megnézni mi lesz a tévében, plusz felnéz néha Facebookra, mik a legújabb pletykák a nagymamák körül. Igen ezen már a Win7 Starter is csak ultra lassan futna el. Felmérések szerint amúgy a felhasználók 12 százaléka nem váltott még új verzióra, de többségük nem azért teszi, mert annyira kedvelné a Windows XP-t.


chrome windows xp
 A Google bejelentésével mindenesetre arra sarkalja az embereket, hogy vegyenek legalább egy olyan számítógépet, amin elfut a Win7, mivel a Chrome böngésző nem támogatja többé az operációs rendszert. Sőt, a Windows Vistával és a Mac OS X 10.6-os, 10.7-es és 10.8-as változataival sem lesz kompatibilis a népszerű program. 

Ennek egy oka van, a szoftverek nem elég biztonságosak ahhoz, hogy a keresőcég teljes mellszélességgel álljon ki mellettük. A támogatottság 2016 áprilisától szűnik meg.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás