Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

iPhone 6s és IPhone 7?

iPhone 6s és IPhone 7?

Színes

iPhone 6s és IPhone 7?

Színes

Promotions 11:02

Az „6s” szériánál a legnagyobb iPhone elemző Ming-Chi Kuo szerint a telefon RAM-ja kétszer akkora lesz (2 GB), mint az iPhone 6-é, sok új fejlesztés kerül bele, valamint lesz rózsaarany luxusváltozata is, ami Paris Hiltonnak nagyon jó hír.  Az Apple minden bizonnyal a legújabb Force Touch technológiát is beleépíti, aminek lényege az, hogy különbséget tud tenni az érintések erőssége között. Ehhez társulhat még a javított ujjlenyomat-olvasó, valamint a 12 MP-s hátoldali kamera.

Minthogy az Apple a szó szoros értelmében erősíteni szeretné az iPhone-t, szinte biztosnak látszik a zafírkijelző, a megerősített váz, és annak az értesülésnek is lehet alapja, hogy a hajlíthatóság elkerülése érdekében picit átalakítják a belső elrendezést.

Az iPhone 7-ről rengeteg pletyka terjeng, a legújabb az, hogy háromféle hetes verzió jöhet ki jövőre. A rajongók azonban addig sem tétlenkednek, és folyamatosan gyártják a saját elképzelésük szerinti videókat a telefonról. Örülnénk, ha így nézne ki az új? Szerintem igen!