promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornó került élő adásba, de a stúdióban ülők csak röhögtek rajta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy komoly mérkőzést vezettek fel a BBC élő adásában, amikor előkerültek a pornós nyögések.

Nem olyan rég több újrajátszást is tartottak az angol FA-kupában. Ugyebár erre akkor kerül sor, hogy ha az első meccs végeredménye döntetlennel zárul a rendes játékidőben. Ha azután sem tudnak dűlőre jutni a felek, akkor jön a hosszabbítás, majd a tizenegyesek. A Swansea – Bristol City mérkőzés például hosszabbításban dőlt el.

A Wolverhampton–Liverpool első mérkőzése bizony tartogatott meglepetéseket, mivel 2-2-vel zárult, és Jürgen Klopp együttese nem tudta kiharcolni a továbbjutást. Ez a papírforma szerint a második meccsen már összejött a Liverpoolnak, akik egy 1-0-ra győztek a Wolves otthonában.

A mérkőzést a BBC közvetítette élőben, akik ugyebár egy profi felvezetést is szoktak csinálni a meccseknek. Ez nagyobb beszédtémát adott később, mint maga az összecsapás, mivel a semmiből felnőtt filmes zajok kezdtek el beszűrődni.

A stúdióban ott ült Gary Lineker, aki csak mosolygott a pornós nyögéseken, de a később becsatlakozó Alan Shearer szintén csak röhögött egyet az egész szituáción.

A Wolverhampton és a Liverpool belekezdett a meccsbe, és közben meg is találták a probléma gyökerét, ami egy díszletre felragasztott telefon volt. Így el is dőlt, hogy valaki direkt szabotálta az élő adást, szóval nem baki történt. Gary Lineker amúgy mulatságosnak találta a dolgot.

„Elnézést kérünk minden nézőtől, akit megsértett a ma esti élő közvetítésünk”

írta a BBC, akik nem tartották ilyen viccesnek a szituációt, de az Egyesült Királyság legalább ezen röhög most.

A telefont egy híres youtuber, Daniel Jarvis csempészte be a stúdióba, aki a közvetítés előtt ott járt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás