promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi döbbenetes rekordot döntött, a VB megnyerése csupán a kezdet volt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lionel Messinek olyasmit sikerült elérnie, amire eddig még senki sem volt képes.

Rengeteg botrány kapcsolódik az idei katari futball-világbajnoksághoz, de még így is elképesztően sokan nézték a meccseket, és izgultak a kedvenc csapataikért. Sokak számára az argentinok, illetve a franciák voltak a favoritok, így nem meglepő, hogy ez a két válogatott játszotta a döntőt, amit végül Argentína nyert meg – a sztárfocista, Lionel Messi pedig így végre világbajnokká vált.

Messin látni lehetett a felhőtlen boldogságot, ami érthető, hiszen az összes focista arról a pillanatról álmodik, amit neki sikerült átélnie. Mondhatjuk, hogy jelenleg ő van a világ csúcsán, mivel most mindenki róla, illetve az elképesztő teljesítményéről beszél – ráadásul a trófea megszerzése után nem sokkal olyasmit is sikerült elérnie, amire eddig egyetlen ember sem volt képes az utóbbi nagyjából 4 évben.

2019 óta egy egyszerű, tojást ábrázoló fotó az Instagram legtöbb kedvelést kapott képe, de ezt a rekordot most Messi megdöntötte, sőt, porrá zúzta, ugyanis a világbajnoki trófeát tartó felvételét már több, mint 71,7 millióan kedvelték a népszerű közösségi oldalon – mögötte kullog második helyen az imént említett tojás 58,1 millió kedveléssel.

Az eddigi rekorder tojásos képet azért rakták fel annak idején Instagramra, hogy ezzel beintsenek a platform királynőjének számító Kylie Jennernek, és sikerrel is jártak. Most viszont kénytelenek voltak átadni a trónt Lionel Messinek, aki a VB alatt 4 posztjával is bejutott az Instagram 10 legtöbb kedvelést kapott fotói közé – vagyis a focista nemcsak a pályán, de azon kívül is egészen döbbenetes teljesítményt nyújt.

Itt lehet megnézni Messi világrekordot felállító posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás