promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi kedvéért ledobta a textilt a felnőttfilmes nehézbombázó
Borítókép:  Ourlife.org.uk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eva Elfie is Messinek szurkol. 

Eva Elfie, vagyis születési nevén Yulia Sergeevna Romanova egy orosz színész, főként felnőttfilmekben szerepel, és óriási népszerűségnek örvend világszerte. A mindössze 22 éves szőke bombázó már négy éve aktívan filmezik tizennyolcas karikával, és kápráztatja el idomaival rajongóit.

Nem csak a pajzán videókban, de Instagram oldalán is hódít, több mint 3,2 millió követővel rendelkezik és 319 bejegyzést tett eddig közzé. Kevesen tudják róla, de hatalmas Lionel Messi-rajongó, és a helyszínen, Katarban fogja megtekinteni a ma délutáni vb-döntőt. Tegnap este az alábbi posztot tette közzé a közösségi média oldalán.

„Hajrá Argentína!

Nyakunkon a döntő, ami fantasztikus érzés! Sose gondoltam volna, hogy itt leszek majd a gyönyörű kék-fehér színben pompázó futballisták körében. 

Tudom, hogy sokan divatszurkolónak tartanak, de mióta pár hónapja Argentínában jártam, és imádtam az utazást, úgy érzem, jogom van szorítani értük. Emellett a latin-amerikaiak a világ legvonzóbb emberei, szóval már csak emiatt is jogos a döntésem"

- szólt a posztjában Eva Elfie. 

A hírek szerint nincs párkapcsolata a szőke szépségnek, szóval ha az alábbi bejegyzést megpillantja egy argentin labdarúgó, akár még ezen a téren is szabad lehet a pálya. Jó kérdés, hogy Messire hatással van-e bármi jelenleg, ami az öltözőn kívül történik, de az biztos, hogy milliók szorítanak a sikeréért. Sokak szerint egy esetleges argentin győzelem esetén végérvényesen pont kerülne a C. Ronaldo vs. Lionel Messi örökös vita végére, és utóbbi beírná magát a futball történelemkönyvébe, mint a valaha volt legjobb játékos.

Bár a dél-amerikai csapat sorsolása kedvezőnek bizonyult, végül magabiztosan győzték le 3-0-ra Horvátországot az elődöntőben, és magyar idő szerint ma délután 16 órakor lépnek pályára a fináléban, Franciaország ellen.

[[v]]

[[c1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás