promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban zsebelték ki a riportert a foci-vb-n, hajmeresztő volt a katari rendőrök reakciója
Borítókép:  youtube.com/FOOTBALL GIST (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az argentin riporter adás végén vette észre, hogy kizsebelték, de arra nem számított, hogy mit mondanak neki a katari hatóságok.

Vasárnap elstartolt a 2022-es katari futball-világbajnokság, ami az eddigiek alapján könnyen lehet, hogy minden idők legbotrányosabb sporteseményeként fog bevonulni a történelembe, hiszen minden egyes nap lehet hallani valami kellemetlenségről vagy Katar, vagy a szurkolók részéről – nemrég például egy ecuadori drukker okozott felháborodást a stadionban, miután arra célzott, hogy a katari válogatottnál csak pénz van, de focizni nem tudnak:

A nyitómeccs előtt egy argentin riporter, Dominique Metzger közvetített élőben a szurkolói zónából, de a végén észrevette, hogy eltűntek az iratai, illetve a pénze is, vagyis valaki volt olyan bátor/pofátlan, hogy adás közben zsebelje ki őt. A nő szerencsére nem esett pánikba, hanem elment a helyi rendőrségre, hogy feljelentést tegyen – ekkor viszont olyan dolog történt, amire minden bizonnyal senki se számítana.

Dominique Metzger elmesélte az esetet, a rendőrök pedig megnyugtatták, hogy nagyon jó a kamerarendszer, így elég valószínű, hogy meg fogják találni az elkövetőt. Egyedül egy kérdésük maradt:

Mit preferál, hogyan büntessék meg a zsebest: 5 év börtönnel, vagy esetleg deportálással?

A riporter persze nagyon megrökönyödött, hogy egyáltalán van választási lehetősége, de végül azt mondta, hogy nem akar bíráskodni, neki csak az a fontos, hogy meglegyenek a tőle ellopott dolgok. Furcsa belegondolni, hogy ilyen hatalommal rendelkeznek ott az emberek, és hogy ezek alapján mennyire természetes ez az eljárás Katarban – egyelőre még nem lett meg az elkövető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás