promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo szívbemarkoló részleteket osztott meg elhunyt kisfiáról egy exkluzív interjúban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár napja mi is írtunk a Ronaldo-botrányról: a 37 éves, ötöszörös Aranylabdás úgy döntött, hogy az egész világ szeme előtt tálal ki a Manchester Uniteddel kapcsolatos negatív tapasztalatairól úgy, hogy még jelenleg is a klub alkalmazásában áll. Az interjút Piers Morgan, népszerű brit műsorvezető készítette, a teljes beszélgetés ma este lát napvilágot, azonban a tegnapi előzetesben szívszorító részleteket osztott meg Ronaldo a kisfia haláláról.

A teljes futballvilágot lesokkolta Ronaldo interjúja, amelyről először vasárnap este, a Fulham - Manchester United mérkőzés lefújása után ertesülhettünk. A portugál klasszisról nyár óta tudjuk, hogy elégedetlen a jelenlegi helyzetével, és klubot akar váltani, azonban arra senki sem számított, hogy egy bulvárinterjú keretein belül kényszeríti ki a transzfert. 

Ronaldo éles kritikával illette jelenlegi klubját, miszerint az egy marketing klub, a futball csupán másodlagos a tulajdonosok és a vezetők számára. Kijelentette nemes egyszerűséggel azt is, hogy nem tiszteli Erik ten Hagot, a United jelenlegi edzőjét, mivel ő se érzi a kellő tiszteletet a saját irányába. 

Ilyet még szinte sose láthattak a foci szerelmesei, hogy ennyire beleálljon jelenlegi klubjába egy világsztár játékos. Úgy tűnik, ezután nincs visszaút, a Manchester United jelenleg is tanácskozik arról, miképp szüntesse meg a szerződését a gólvágónak. A kérők viszont nem tolonganak, Ronaldo idei formája harmatgyenge, a fizetése óriási, és rohamosan közelít a 38. életévéhez. A szakértők döntő része kemény kritikával illette az interjút, miszerint csupán a tragikus idei formájáról szeretné elterelni a figyelmet, és súlyos tiszteletlenséget mutat a jelenlegi csapattársai és az edzője felé.

Nyáron Ronaldo kihagyta a United felkészülési szezonját egy családi tragédia következtében, amellyel kapcsolatban eddig nem ismertük a pontos részleteket. A felesége, Georgina Rodríguez különböző nemű ikrekkel volt várandós, amikor napvilágra jutottak a lesújtó hírek áprilisban, hogy a kisfiú baba életét veszítette a szülés során. 

A tegnap esti előzetesben fény derült arra, miért hagyta ki az előszezont a portugál, illetve szívszorító részleteket is megosztott a tragédiával kapcsolatban.

„Életem legnehezebb hónapjai voltak. Mikor gyermeket vársz, sosem számítasz arra, hogy ilyesmi megtörténhet. Nem értettük, miért pont velünk történik ez. Sose voltam még ennyire szomorú és boldog egyszerre, ugyanabban a pillanatban. Fogalmad sincs, hogyan reagálj"

- nyilatkozott Ronaldo.

[[ig]]

Kiderült, hogy nyáron az életben maradt kislánya került kórházba, emiatt volt kénytelen kihagyni a csapattal való felkészülést. A The Sun magazinban további megrendítő részletekről is mesélt az Aranylabdás a gyászukkal kapcsolatban. 

A gyerekek elkezdtek otthon kérdezősködni, hogy hol van a másik kisbaba. Nem szoktunk hazudni a gyerekeinknek, így elmondtuk nekik az igazat. A kisfiú hamvai velem vannak, csakúgy mint apámé, otthon őrizzük őket. A lakás alsó szintjén kialakítottam egy kis oltárt, ott nyugszanak. Beszélek hozzájuk, és ők is hozzám, velünk vannak a mindennapokban."

Cristiano Ronaldo és Piers Morgan bombasztikus teljes interjújra szerda este, magyar idő szerint 21 órakor látja meg a napvilágot. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás