promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világbajnok magyar sportoló: ha ciki, ha nem, 31 évesen anyának és apának egy szájrapuszival szoktam köszönni
Borítókép:  TV2Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden családnak vannak szokásai, vannak, akik együtt járnak sportolni vagy kirándulni, máshol azonban kissé furcsább szokásokat is beiktatnak.

Még csak két hete jött világra Dudás Miki és Szigligeti Ivett második gyermeke, és a sportoló a TV2 reggeli műsorában beszélt arról, hogy ez mennyiben változtatta meg életüket, illetve, hogy kisfia, Miló születése óta szorosabb lett a kapcsolata kislányával, Mancival, akivel egyébként lelkizni is szokott. 

„Nagyon szeretem a kisfiamat, de a lányommal van egy olyan viszony köztünk, ami vele is nyilván lesz majd, de ahhoz telni kell az időnek. Manci most már beszél, van, hogy lelkizünk, megbeszélünk dolgokat, hogy mi történt az óvodában, és tényleg tök jókat dumálunk. Milót szájon csókolgatom minden nap, de síráson kívül még nem nagyon tudunk kommunikálni"

– idézte a világbajnok magyar kajakozó szavait a 24.hu. Azonban a történet itt még nem ér véget, mert a sportoló tovább is fejtegette a véleményét a képernyők előtt ülőknek. Ez alapján:

„Én a mai napig például, ha ciki, ha nem, 31 évesen anyának és apának egy szájrapuszival szoktam köszönni. Úgyhogy ezt el tudom képzelni a saját fiamnál, most is a szájában vagyok egész nap, puszilgatom a finom babaszájat. Felnőttkorában is simán szájon puszilom, mert szerintem ebben semmi ciki nincsen."

Dudás Miklós beszélt arról is, hogy sajnos első gyermeke születésénél nem tudott ott lenni, ugyanis Dél-Afrikában készült az olimpiára és választania kellett, hogy hazajön-e és kimarad néhány hét a felkészülésből, amelyen elúszhat négy év munkája, vagy áldozatot. A második gyermek születésénel azonban ott tudott lenni, ami nagyon izgalmas volt neki, és barátai szavaival ellentétben, semmi kiábrándítót nem talált a dologban. Hozzátette, még nagyobbat nőtt a szemében felesége, Ivett. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás