promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis járhat egy örömtáncot - Kabát Péterrel pózolt az új szerzemény, akit valószínűleg imádni fog a rapper
Borítókép:  TV2 Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Újpest FC egy fiatal védekező középpályást szerzett.

Curtis igazi futballrajongó, és a szíve még akkor is az Újpestért dobog, ha éppen nincsenek csúcsformában. Persze akkor is ki tudja őket osztani, amikor abszolút rosszul teljesítenek – volt már rá példa.

Az Újpest FC pénteken este 20 óra 05 perckor lép pályára legközelebb Kecskeméti TE ellen az OTP Bank Ligában. Nem lesz könnyű dolguk, mert jelenleg a Kecskemét második a tabellán. A Ferencváros persze még úgyis vezet a tabellán, hogy két meccs hátrányban vannak.

Az Újpest két pontra van a kieső zónától, és jelenleg a kilencedik helyen tanyázik pont kilenc ponttal. Eddig két győzelmük, három döntetlenjük és három vereségük van, szóval rájuk fér az erősítés. Curtis lejthet egy örömtáncot, mert ez meg is érkezett.

Az magyar csapat a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtetett egy fiatal német védekező középpályást. Luis Jakobi karrierjét a Mainz 05 utánpótlásában kezdte meg és lépkedett sorban a korosztályokban előre. A mainz-iak U19-es együtteséből a SpVgg Greuther Fürth második csapatához került, majd a tavalyi szezont a Türkgücü Münchenél fejezte be.

„Remélem, hogy amint beilleszkedtem már a mérkőzéseken is szerepet kapok és hozzásegíthetem a csapatot a sikerekhez. Sokat fogok dolgozni az edzéseken és harcolni a pályán játékostársaimért, a teljes stábért és természetesen a szurkolókért is”

- idézte az Újpest honlapja a 20 éves középpályást.

A magyar csapat legújabb szerzeménye a 39-es mezszámot kapta. Ide kattintva megnézhetitek azt is, hogy pózol Kabát Péterrel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás