promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Női ruhák – nézd meg te is, melyek a legdivatosabbak mostanság!
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nyári időszak beköszöntével egyre nagyobb szerepet kapnak a különféle női ruhák. Ilyenkor ugyanis ideje eltenni a szekrényünkbe a vastag pulóvereket, valamint nadrágokat, és szellősebb viselet után néznünk. A női ruhák többsége pedig valóban nem a hideg időjárás mellé lett tervezve. Nézzük meg tehát, mely ruhák a legdivatosabbak az idei trendek szerint!​

Színek és minták

Az aktuális trendek a női ruhák tekintetében is hatalmas színválasztékkal kecsegtetnek. Az idei divat valószínűleg jóval színesebb lesz, mint a régi trendek bármikor is – egészen barokkos hatású ruhadarabokat is találhatunk majd az aktuális kínálatban. A mintavilág pedig szintén ehhez hasonló lesz a női ruha frontján. Hódítani fognak a különleges darabok, na és persze a bohém stílus mindenféle formája. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne találnák konszolidáltabb darabokat, hiszen a változatos szín- és mintaválaszték bőven tartalmaz ilyen ruhákat is. Ráadásul mindennek tetejébe a legtöbb ruhát a masszív színkavalkád mellett is rendkívül szalonképes formába öntötték a divattervezők.

Így tehát a visszafogott elegancia hívei számára is lehetőség nyílik valami újat kipróbálni, amivel az alapvető stílusuk megtartása mellett feszegethetik a határaikat. Más szóval valóban megéri mindenkinek szabadon engedni kicsit a fantáziáját, és hagynia, hogy az idei színkavalkád magával ragadja.

Anyagválaszték

Az felhasznált anyagok terén is rendhagyó lesz az idei női ruha kínálat, hiszen a retro divat elemei erősen visszaköszönnek az aktuális trendekben. A különféle farmer anyagoktól kezdve, a finom szatén, a selyem és más finom anyagok is megjelennek a megszokott pamut, valamint műszálas keverékek mellett. A kategóriák sematikus anyagválasztása is eltűnni látszik, például ma már egy strandruha is lehet bármilyen könnyen száradó anyagból.

Ezért aki vadászik a különleges, nem megszokott darabokra azoknak igazán érdemes lesz most begyűjtenie a legtrendibb fazonokat.

A legdögösebb fazonok az idén

A retro darabok hangsúlyos vonalat és szerepet kaptak az idén, így tehát a különféle pólóruhák, farmerból készült darabok és kezeslábasok garantáltan tarolni fognak. A régi klasszikusok mellett pedig az egzotikus ruhafazonok is megjelennek. Ezek között megtalálhatunk a japán kimonókra hajazó darabokat, vagy a közel-keleti hastáncosok viseletét tükröző ruhákat is – persze mindezeket jóval konszolidáltabb formákba öntve. Természetesen a klasszikus koktél- és csőruhák sem tűnnek el a színtérről, hiszen ezekből is találhatunk majd bőséggel az aktuális trendeknek megfelelő kivitelezéssel készült darabokat.

A formabontó kivitelezéseknek viszont garantáltan megéri adnunk egy lehetőséget, ugyanis a hazai divat színtere is egyre inkább nyitottabbá válik ezen egzotikus fazonok által. Érdemes lesz néhány stílust beszerezni belőlük, például a kimonó jellegű modellekből, vagy épp a régi korokat idéző modernnel kevert vintage darabokból. Ráadásul az idei szezon kedvez szinte mindenféle alkatnak, úgyhogy bátran válogassunk a rengeteg lehetőség közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás