promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo nem kevés fizetést ad a gyönyörű kedvesének – Vajon mire költi el ezt Georgina Rodríguez?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez az összeg lehet nőni fog, hogy ha Ronaldo párja megszüli az ikreket.

Tavaly októberben derült ki, hogy Cristiano Ronaldo párja ikrekkel várandós. A portugál támadónak és Georgina Rodrígueznek az első gyermeke, Alana Martina dos Santos Aveiro 2017 novemberében született meg. Ronaldónak az előző gyerekeit béranya hozta a világra, akiről (vagy akikről) semmit se tudunk.

Később decemberben az is lelepleződött, hogy egy lány és egy fiú érkezik Cristiano Ronaldóék családjába.

A Manchester United sztárja nemrég azért került a címlapokra, mert kiütötte a kezéből az egyik szurkoló mobilját, miközben levonult a pályáról az Everton elleni vereség után. A 37 éves futballista utána természetesen bocsánatot kért, és meghívta a 14 esztendős autista kisfiút az egyik meccsükre.

Ronaldót még Csuti is megvédte, aki azt mondta, hogy a portugál klasszis többszáz milliós adományaira is emlékezzen mindenki, mielőtt gyűlölethullámot indítanak ellene az interneten.

Ronaldo dühe érthető, mivel jelenleg csak a hetedik helyen szerepelnek a Premier League tabelláján, bőven távol attól, hogy indulhassanak a Bajnokok Ligájában.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldónak tehát helyt kell állnia a Manchester United csapatában, és közben azért a párjával is meg kell találnia az egyensúlyt, ami nem mindig könnyű.

Georgina Rodríguez ugyebár sikeres influenszer, de nemrég a Marca sportnapilap leleplezte, hogy elég szép kis költőpénzt kap minden hónapban a kedvesétől.

Ronaldo havonta 100 ezer eurót, vagyis átszámítva, mai árfolyamon valamivel több, mint 37 millió forint költőpénzt ad a párjának. Ebből a pénzből Georgina költhet magára, de úgy, hogy a gyerekek kiadásait is fedeznie kell.

Mivel Ronaldo párjának van saját bevételi forrása is, ez így nem is olyan rossz zsebpénz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás