promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képtelenség a világ egyik legszexibb műsorvezetőjének a szemébe nézni – a formás mellei mindent visznek
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 30 éves szőkeség modell karrierrel is büszkélkedhet.

A dallamos nevű Diletta Leotta az olaszok egyik kedvenc sportkommentátora és műsorvezetője. A 30 éves szőkeség modell múlttal is rendelkezik, 173 centiméteres magasságával és nőies idomaival igazán jól mutatott a kifutón.

A szicíliai származású hölgy elsősorban focira szakosodott, de vezetett már szépségversenyt, illetve házigazdája volt a sanremói dalfesztiválnak is. Jogász végzettséget is szerzett, és egyetlen nagy fájdalma az, hogy beszéd közben ritkán néznek a szemébe – különösen a férfiak.

A szép és okos Dilettát ugyanis hatalmas, formás mellekkel áldotta meg a természet. Ezt ő persze nem szégyelli, sőt az Instagram-oldalára kitett posztok arról árulkodnak, hogy kifejezetten büszke rájuk, illetve sportos alakjára.

Az egykori modellt nemrég a világ legszexibb műsorvezetői közé is beválogatták, bár hivatalosan természetesen ilyen megmérettetés nincs. A karrierje alakulására is odafigyel a sajtó, a napokban például nagy hír volt, hogy az Italia 1 csatornához igazol. Ott állítólag új munkakörben számítanak rá, mégpedig a képernyőre 2019 után visszatérő, Colorado című élő humoros műsor vezetőjeként.

Dilettának talán több ideje lesz az alapos felkészülésre, hiszen a mutatós szőkeség tavaly ősszel szakított török színész és modell barátjával. 2016-ban meztelen fotókat szivárogtattak ki róla hekkerek, de Olaszországban egy ilyen kis malőr senkinek sem töri derékba a karrierjét.

A műsorvezetőt persze megviselték a történtek, hiszen korábban el nem tudta képzelni, hogy bárki bármit el tud lopni a privát számítógépéről.

„Az egy tragikus pillanat volt. Úgy éreztem, vége az életemnek, soha többé nem hagyom el a házamat”

– panaszolta Diletta, de aztán az ügy szerencsére gyorsan elült. Egyébként az egyik barátja hívta fel a figyelmét a pikáns képek kiszivárogtatására, a szőkeség pedig azzal védekezett, hogy fürdés után készítette magáról azokat a tükör előtt, és soha nem küldte el senkinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás