promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas örömhírt közölt Hosszú Katinka - Erre várt a fél ország
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka ismét megmutatta, hogy ő a világ egyik legjobb úszónője, akitől érdemes félniük az ellenfeleinek.

A tavaly megrendezett tokiói olimpián Hosszú Katinka sokaknak csalódást okozott az elért eredményeivel, ráadásul ő is sokkal jobb teljesítményre számított saját magától. A versenysorozat után kérdésessé vált az úszónő jövője, és még az a pletyka is felmerült, hogy örökre visszavonul, de ez szerencsére nem így lett – sőt, Hosszú Katinka egy kis pihenő után elkezdett felkészülni a nagy visszatérésre, a rengeteg munkának pedig most beért a gyümölcse.

„Még azért tudok úszni. Még annyira gyorsan nem, de alakul… Stockholmban sikerült nyernem 4 vegyesen”

– közölte a közösségi oldalán Hosszú Katinka, aki a Svédországban zajló Malmsten Swim Openen diadalmaskodott 400 méter vegyesen.

Az egész ország büszke lehet a világklasszis sportolóra, ugyanis 4:39.19-es idővel, vagyis több mint 5 másodperccel a második helyezett előtt sikerült célba érnie, ezzel pedig újra megmutatta mindenkinek, hogy ő a legjobb, és hatalmasat tévedtek azok, akik a tokiói olimpia után leírták őt.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinka képét, amin láthatjuk az aranyérmét és a boldogságát:

Akit pedig érdekel, hogyan lett Hosszú Katinkából legendás Iron Lady, illetve szeretné egy kicsit jobban megismerni a népszerű olimpikont, annak van egy jó hírünk, ugyanis május 12-től lesz látható a magyar mozikban a Katinka című dokumentumfilm, ami biztos, hogy rengeteg izgalmat és érdekességet tartogat majd a sportoló rajongóinak – az alábbi cikkben lehet megnézni az alkotás előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás