promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen kiakadtak Lewis Hamilton miatt – most válaszolt a Forma-1 sztárja
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyenkor beindulnak azok a pletykák is, hogy Hamilton Oroszországot támogatja a háborúban.

Tovább folytatódnak a harcok Oroszország és Ukrajna között, és abban már a szakértők sem mernek biztosat mondani, hogy meddig húzódhat el a háború. Az orosz és az ukrán külügyminiszter nem rég Törökországban próbáltak meg egyeztetni, de ez a béketárgyalás sem hozott semmi eredményt.

Lavrov hozzátette, hogy Putyin nem zárkózna el egy találkozótól Zelenszkijjel, de hát azt még nem tudni, hogy erre mikor kerülhetne sor. Kuleba azt hangoztatta, hogy bármekkora a nyomás, Ukrajna nem fogja feladni.

Közben Amerika, az Európai Unió és különféle globális cégek folyamatosan vezetik be a szankciókat Oroszország ellen. Ezt a sportéletben is lehet tapasztalni, példádul a Forma–1 vezetősége felbontotta a szerződést az Orosz Nagydíj szervezőivel. A szentpétervári versenypálya hiába került rengeteg pénzbe, a száguldó cirkusz autói jó ideig nem fognak ott körözni.

A Forma 1-es pilóták nem rég tettek közzé egy fotót, amin az ukrán zászlóval és egy „ne háborúzz” transzparenssel pózolnak.

Sokaknak feltűnt, hogy a 18 Forma 1-es pilóta mellett nincsen ott Lewis Hamilton. A rosszindulatú pletykák azonnal beindultak, hogy a brit pilóta esetleg szimpatizál Putyinnal, de hát ezeknek semmi alapjuk nem volt.

Hamilton az Instagram történetében magyarázta meg a dolgot.

„Remek volt látni, hogy a sportágunk így kiáll a háború ellen. Sajnálom, hogy kimaradtam ebből, de késett a járatom”

- írta a Forma-1 hétszeres világbajnoka.

Így eldőlt, hogy egy szimpla járatkésés miatt maradt le a fotóról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás