promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt., magyarok tízezrei fognak örülni ennek a hírnek
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Youtube-on jön a nagy újítás.

A sportfogadók március 5-től a Tippmix új Youtube-csatornáján és a legnagyobb podcast felületeken egy új sportműsorral is találkozhatnak. A Szerencsejáték Zrt. keddi közleményében írtak arról, hogy a Mester2es című műsor labdarúgás és fogadási fókuszú, a videókban pedig két ismert személyiség, Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog és közösséig oldal zseniális alapítója kínál majd új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

Mint írták:

"A Szerencsejáték Zrt. új formátumának célja, hogy hazai és nemzetközi meghívott vendégek segítségével nyújtson betekintést és adjon naprakész szakmai információt elsősorban a futball világából, amely sportág a cég sportfogadási bevételeinek több mint felét biztosítja"

A műsorral havonta legalább kétszer találkozhatnak majd a nézők és hallgatók a Youtube-on, illetve a Spotify-on és az Apple Podcast-en is.

Az első adásnak amúgy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi volt a vendége, ezt a videót pedig már meg is lehettekinten a Youtube-on, illetve a közösségi felületen fel is tudtok iratkozni a csatornára.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás