promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutasd a járásod, megmondom, ki vagy
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy személy testbeszéde sokat elárul a személyiségéről. A járásmód sem kivétel.

Vannak, akik nagyon lassan járnak, mások mindig kissé rohannak. Nézzük, mit tudhatunk meg rólad a séta stílusod alapján.

A céltudatos

A lassú séta egyáltalán nem a te tereped, inkább a gyors lépések pártján állsz? Akkor valószínűleg extrovertált vagy és nyitott. Élvezed a társasági életet, és mindig szívesen ismerkedsz új emberekkel. Ritka esetekben azonban a hangos viselkedésed kissé arrogánsnak is tűnhet.

Kényelmes séta

Nagy önbizalomról tesznek tanúbizonyságot azok, akik könnyeden, konkrét cél nélkül indulnak útnak – vagy legalábbis elegendő időt szánnak rá. Ha te is a nyugodt sétálók közé tartozol, sugárzik belőled a jókedv. Néha azonban vigyáznod kell, hogy ne vedd túl lazán a dolgokat.

A figyelmes

A járása néha kissé rohanónak és bizonytalannak tűnik mások számára, mert pillanatok alatt megváltoztatja a sebességét. Ez az illető nagyon lelkiismeretes és részletorientált. Ha séta közben eszébe jut valami, vagy észrevesz valamit a környezetében, villámgyorsan reagál.

A csörtető

Erős, magabiztos lépteid vannak? Mindenki hallja, ha arra jársz? Ez elszántságot és magabiztosságot jelez, de egyben frusztrációt és talán haragot is. Sok minden jár a fejedben, és a tested nagyon világossá teszi az érzéseidet. A diplomácia nem az erősséged.

Keresztbe tett karok

Azok az emberek, akik séta közben keresztbe teszik a karjukat a mellkasukon, távolságot akarnak teremteni maguk és a világ között. Introvertáltabbak, és szeretnek kicsit egyedül lenni.

A bánatos, avagy a lógó fej

Bárki, aki lehajtja a fejét és a vállát, depressziósnak tűnik. Valószínűleg sokat gondolkodik, ezért görnyedtebben és óvatosabban sétál. Gyakran csoszognak is. Érdekes, de a különösen szorongók egyébként gyakran enyhén balra fordulnak járás közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás