promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre senki sem számított: Arnold Schwarzenegger félretette a testépítést, áttért a profi pofozkodásra? - videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger lett a kőkemény pofozóbajnokság új arca.

Az utóbbi években egyre népszerűbb lett a pofozkodás, mint professzionális sport, ugyanis az emberek valamiért imádják nézni, ahogy hatalmas, földbe döngölő taslikat adnak egymásnak a félelmet nem ismerő, de sokszor krumplis zsákként eldőlő versenyzők. A pofozóbajnokságot komolyan kell venni, mivel rendszeresek ott a durva sérülések, most pedig nem akárkivel kezdték el népszerűsíteni ezt a sportágat.

A legendás Arnold Schwarzenegger és a sokak által utált, botrányos internetes celeb, Logan Paul lettek a március 5-én esedékes pofozóbajnokság arcai, akik élőben fogják nézni az eseményt, amit az interneten fognak közvetíteni.

Arnie rajongói szerint egészen meglepő, hogy a színész ilyesmihez adta a nevét, hiszen ez egy tőle eléggé távol álló sport, ráadásul manapság az se éppenséggel jó, ha valakit egy lapon emlegetnek Logan Paullal, aki egy időben igazi közellenségnek számított Amerikában.

Bármi is legyen Arnold Schwarzenegger döntésének a hátterében, az biztos, hogy ő mindent szórakoztatóbbá tud tenni, így ha esetleg élőben fogja kommentálni a pofozóbajnokságot, akkor mindenki jól jár – arról nem is beszélve, hogy brutális összecsapásra számíthatnak a sport kedvelői.

Itt lehet megnézni a pofozóbajnoksághoz készült videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás