promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatosat terpesztett Rubint Réka, még a vadiúj mellei is felugrottak
Borítókép:  M2 Petőfi TV / YouTube (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszkirálynő valami egészen újat próbált ki.

Másnak még alig kezdődött el az év, de Rubint Réka máris gőzerővel dolgozik, futószalagon tartja óráit a fogyni, formálódni vágyóknak. A fitneszkirálynő közben a kikapcsolódásra is szakított egy kis időt, néhány napot az ausztriai Obertauernben eltöltve.

„Stroke után 6 hónappal síeltünk! Nincsenek szavak… csak hála és köszönet!!! Vigyázzatok az Egészségetekre és a Szeretteitekre! Mert nincs semmi más, CSAK egészség!!! Szeretet!… és a Család!!!A legfontosabb EGYSÉG!!!”

– emelte ki Réka, aki (mint a fentiekből is kiderül) a férjével, Schobert Norbival élvezte a havat és a csodás hegyeket. Aztán újra belevetette magát a munkába, és kipróbált valami olyat, amire csak ritkán van alkalma.

A flying aerobic vagy flying fitness egyelőre nem túl elterjedt Magyarországon, pedig rettentően élvezetes lehet a sportolást egy kis „levegőakrobatikával” kiegészíteni. Ehhez mindössze egy mennyezetre rögzített, selyemből készített hintára van szükség, ami elképesztő módon fejleszti az egyensúlyérzéket, a hajlékonyságot, az erőt, és a koordinációs képességeket.

„Nem lógtam a mai edzésről, csak kipróbáltam valami mást. Szenzációs volt!!!”

– ujjongott Réka is a gyakorlás után. A fotói tanúsága szerint tényleg élvezte, és közben egyszer akkorát terpesztett, hogy már csak ránézve is fájdalmat érezhettünk. Utána bizonyára jóleshetett a fitneszoktatónak a szokásos krioszauna, amely a mindössze 3 perces kezelés során mínusz 135–140 fokon regenerálja a szervezetet.

Réka nehéz tavalyi éven van túl, elismerésre méltó tehát az állandó vidámsága és pozitív hozzáállása. Szörnyen megijedt, amikor augusztusban Norbi egy kisebb stroke-ot kapott, de ma már túl vannak a nehezén.

„Sem otthon, sem a vendégeim előtt nem tudtam és nem is akartam sírni. Akkor kerültem közelebb a futáshoz, mert amikor egyedül kimentem az erdőbe, ordítva, nyüszítve sírtam, ott tudtam kiadni magamból a kétségbeesett fájdalmat. Ez segített abban, hogy túléljem azt az időszakot”

– mesélte akkor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás