promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi egy közös fotóval gratulált a világ egyik legismertebb sztárjának
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Rubint Réka pár évvel ezelőtt futottak össze véletlenül a sztárral.

Történelmi teniszmérkőzést láthatott az, aki vasárnap követte az Australian Open férfi egyesének döntőjét. Rafael Nadal fél éves kihagyás után tért vissza, és elképesztő mérkőzésen, 5 óra 24 perc alatt legyőzte a második kiemelt orosz, Danyiil Medvegyevet és ezzel megszerezte pályafutása 21. egyéni Grand Slam-győzelmét.

Nadal talán a végén maga se hitte el, hogy 2-0-s hátrányból vissza tudta hozni ezt a meccset. A galériánban ide kattintva tudjátok megnézni a felhőtlen ünneplés pillanatait.

Rafael Nadalnak milliók szurkolnak világszerte, és köztük van Schobert Norbi is, aki anno Monte-Carlóban futott össze a világ egyik legismertebb sportolójával.

A fitneszguru és a felesége éppen a szállodájuk edzőtermébe mentek le reggel, ahol meglátták, hogy nem más tréningezik mellettük a futópadon, mint Rafael Nadal. A teniszcsillaggal végül egy szelfi is készült.

„Rafa! Példaértékű szív és harcos! Minden sportolónak!”

- írta Norbi a fotóhoz Instagramon, aki ezzel gratulált a 21. Grand Slam-győzelmét bezsebelő Nadalnak.

A nagyok közül (Roger Federer, Novak Djokovic) a spanyol teniszező az első, aki több mint 20 GS-trófeát nyert.

Természetesen Federer és Djokovic is gratulált Nadalnak, bár utóbbi kicsit visszafogottabban. Ez érhető, mivel a világelső nem indulhatott el az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel nem volt beoltva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás