promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar szurkolók nem merik felvenni a mezt a Wembleyben
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben az MLSZ bejelentette, hogy elég sok lesz a hiányzó Anglia ellen.

Nincs könnyű helyzetben a magyar labdarúgó-válogatott, ami szombaton 1–0-ra kikapott Albániától a Puskás Arénában. A meccsről készült galériánkat ide kattintva éritek el.

A magyar csapatnak 7 meccs után 3 győzelme, 1 döntetlenje, és 3 veresége van, ebből egy Angliától, kettő pedig Albániától. A Marco Rossi vezette gárda kedden Anglia ellen játszik, és csoda lenne, ha pontot vagy pontokat tudnának elhozni Wembleyből.

Az MLSZ bejelentette, hogy Willi Orbán az RB Leipzig és a szövetség előzetes megállapodásnak megfelelően visszatért Lipcsébe. Helyette az olasz másodosztályú Parma játékosa, Balogh Botond került be a keretbe.

Közben kiderült, hogy Dibusz Dénes bokasérülés, Kleinheisler László pedig combizom-sérülés miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére Londonban.

A keddi Anglia – Magyarország meccsen lehetnek vendégdrukkerek, és az MLSZ 4400 jegyet kapott, de ebből nem fogja tudni mindet értékesíteni. Sok Angliában élő magyar Londonból megy majd a mérkőzésre.

„A járványhelyzet miatt nem fordult meg a fejemben, hogy a vendégszektorba veszek jegyet, Budapesten nem voltak angol drukkerek, először azt hittem, most sem lehetnek vendégek. Végül a hazai szektorba vettem öt jegyet, minden gond nélkül, mindegyikünk magyar, van, aki Spanyolországból, más pedig Franciaországból érkezik a mérkőzésre. Ezeket egyszerűbb volt megvenni, meg jobb helyekre is szólnak, nincs is semmilyen extra feltétel, aminek eleget kell tenni. Igazából nem számítok semmilyen problémára, egyikünk sem őrjöngő típus, de azért nyilván nem magyar színekben ülünk be az ellenfél drukkerei közé. Az esélyekkel kapcsolatban nem vagyok optimista, többgólos vereségre számítok”

- nyilatkozta az Nemzeti Sportnak az egyik szurkoló.

Egy másik Angliában élő hazai drukker hozzátette, hogy a magyar mezt maximum csak a pulcsija alá veszi fel, és ő arra számít, hogy az angol szurkolók ki fogják fütyülni a magyar himnuszt.

Az angol sajtó már nem igazán foglalkozik a múltkori rasszista incidenssel, inkább a mérkőzés szakmai részével vannak elfoglalva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás