promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepetés futballrajongóknak! Idén még egyszer nálunk játszik majd Cristiano Ronaldo, méghozzá Debrecenben!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszer, idén már találkoztunk Magyarországon Cristano Ronaldóval az EB alkalmával, szeptemberben pedig még egyszer megfordul nálunk.

Illusztris vendégek érkeznek Debrecenbe szeptember 4-én, ugyanis a Nagyerdei Stadionban barátságos mérkőzést vív majd a portugál válogatott a katari nemzeti együttessel - írja a HajduPress.

Az információ immár szinte biztosan hivatalos, Cristiano Ronaldo és társai a cívisvárosban játszanak majd, és nyilván ott is szállnak majd meg, méghozzá nem minennapi körülmények között.

Futballberkekben köztudott, hogy a katariaknak már korábban is tetszett a hajdúsági aréna: a jövő évi labdarúgó-világbajnokság házigazdája tavasszal ebben impozáns létesítményben mérkőzött meg barátságos összecsapáson Luxemburg, Azerbajdzsán és Írország ellen. Rendező országként nem kényszerülnek selejtezőre, itt pedig a pandémia közepette is megrendezhetőek voltak a találkozók, ezért volt ideális választás a Nagyerdei Stadion.

Az ázsiai vezetőség konkrétan oly mértékben elégedett volt a debreceni körülményekkel, hogy szeptember elején a portugálok elleni találkozót is a Nagyerdei Stadionban rendezik meg.

A HajduPress Információi alapján a luzitánok szálláshelyét arra az időre teljesen kiürítik. További érdekesség, hogy Ronaldo nem a társakkal fog együtt lakni, hanem egy olyan kamionban, amelyet csak neki rendeznek be úgy, hogy az egy az egyben a hálószobáját fogja modellezni.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás