promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olimpia: vadul üvöltözött, ordibált, sírt, majd totál elszabadult két kommentátor - itt a tokiói olimpia egyik legzseniálisabb felvétele!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A stadion szinte üres volt, de a két kommentátor olyan hangulatot varázsolt a falak közé, hogy észre sem lehetett venni azt a pár tízezer embert, hogy nincs ott. Parádés videó!​

A két kommentátor valószínűleg élete legjobb pillanatait élte át, és rendesen megadták a módját. A pályán valóban óriási dolgok történtek, hiszen az olasz négyes világcsúccsal nyerte meg az üldözőversenyt a tokiói olimpia pályakerékpáros versenyén. A második helyen a dánok értek be, a bronzéremért pedig hatalmas csatát vívtak az ausztrálok és az új-zélandiak, itt végül egy drámai esés zárta le a viadalt.

A futam azonban nemcsak emiatt lett emlékezetes és virális, hanem a két olasz kommentátor teljesítménye után is, akik olyan hangulatot csináltak a közvetítőkabinjukban, hogy abba még a kamerák is beleremegtek. Ritkán látni ilyen beleélést,

és főleg most, amikor zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül rendezik a versenyeket, nagyon jó érzés ennyire hangulatos videókat látni.

Persze nem ez volt a sporttörténelemben az első alkalom, hogy a kommentátorok örömünnepe is olyan világszínvonalúra sikeredett, mint éppen az, amit a sportolók a pályán alkottak. Tiziano Crudeli például az egyik leghíresebb kommentátor, aki olyan beleéléssel közvetítette a meccseket, hogy attól azonnal kedvet kapunk elmenni sportújságírónak.

Ilyen videókból százával találunk még a Youtube-on, a közelmúlt egyik leghíresebb videóját azért mégis embeddeljük nektek, ezen Steve Hunter és John Aldridge drámai örömünnepe látható akkor, amikor a Liverpool 4-0 arányban legyőzte az Anfield Road-on a Barcelónát, így pedig 4-3-as öszesítéssel a Vörösök bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe.

(via Eurosport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás