promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl megváltoztatja a nyitási időpontját, ha Anglia nyeri az Európa-bajnokságot
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A munkatársaiknak szeretnének kedvezni, hogy több jusson a pihenőre a nagy ünneplés után.

Az angol Lidl nagy ígéretett tett Angliában, azt mondták, hogy egy órával később nyit minden Lidl a szigetországban, ha Anglia behúzza az európa-bajnoki serleget, és története során először ül fel a kontinens trónjára.

A háromoroszlánosoknak minden adott, hiszen még a 12. ember is bőven az ő oldalukon lesz majd a meccs folyamán, a mérkőzést ugyanis a történelem során elképesztő dolgokat megélt Wembley-ben rendezik majd.

Az ígéret csak Angliára vonatkozik, és csupán abban az esetben áll, ha Anglia lesz a bajnok. Christian Härtnagel, a brit Lidl vezérigazgatója úgy nyilatkozott a Retail Gazette-nek, hogy ez egy nagyon fontos történelmi pillanat az ország történetében, így ők is kivételes intézkedéssel álltak elő, szeretnének plusz ünneplési időt adni a dolgozóiknak.

A mindent eldöntő mérkőzést július 11-én, vasárnap rendezik Angliában. A hazai csapat a döntőben a másik veretlenül menetelő csapat, a Mancini vezette Olaszország ellen lép pályára.

Anglia Dániát legyőzve jutott be a fináléba, itt megnézhetitek azt a vitatott tizenegyest is, amely a győzelmet jelentette az angoloknak:

[[vid1]]

[[cikk2]]

(via Retail Gazzette)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás