promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Európa-bajnokság legnagyobb rejtélye: a mez színe elárulja, melyik csapat fog nyerni?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes eredmény bukott felszínre a labdarúgó Európa-bajnokságon.

A foci Európa-bajnokság elrajtolása után jöttek a számmisztikusok, jóslással foglalkozó állatok és adattudósok is, akik elkezdték nekünk megjósolni a végeredményeket, illetve az egyes meccsek eredményeit is. 

A leghíresebb jövendölő skillekkell megáldott állat Yashoda volt, aki a hamburgi állatkert elefántja, és a németek meccseire adott le jó jövendőléseket, csupán az utolsó meccsen nem jött be a tippje. Még a Németország - Magyarország meccs döntetlenjét is megmondta, pedig nem volt éppen egyszerű számára egy döntetlen kihúzása.

A legújabb őrület, amelyet sasszemű focidrukkerek észrevettek, az az, hogy az egyenes kieséses szakaszban eddig szinte csak azok a csapatok nyertek, amelyek fehér mez viseltek. Egyetlen kivétel volt csupán, Belgium Portugália ellen pirosban játszott, míg a Portugálok olyan mezben, amelyen a fehér dominált.

Döbbenet, de igaz!

Hamarosan kiderül, hogy ma is folytatódik-e a fehér mezek dicsőségi sorozata a 2021-es szériában. Az Európa-bajnokság elődöntőjében Spanyolország Olaszország ellen lép pályára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás