promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt tipp nőknek, akik tavasszal is stílusosan lépnének ki az utcára
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár az időjárás néha rácáfol, már egy ideje itt a tavasz, amely az öltözködésben a lengébb, szellősebb öltözetek időszaka. Ezekben a hónapokban igazán kiélheti magát egy nő, hiszen a ruhái közül egész sokat tud használni: a vastagabb és a vékonyabb darabok egyaránt stimmelhetnek az időjárástól függően. Melyek azok a darabok, amikre mindenképpen szükséged lesz tavasszal? Adunk öt tippet!

1. Balerina a lábakra

női cipők között vannak kifejezetten tavaszi, nyári darabok, ezeket mindenki ismeri. Ilyenkor kerülnek elő a papucsok, a szandálok, de az espadrilles vagy a fehér sportcipő is tavasszal kezdi meg aktuális „hódítását”. Ezeket tudjuk, ismerjük, így most egy olyan darabot ajánlunk, ami kevésbé elterjedt, ez pedig nem más, mint a hegyes orrú balerina. Kifejezetten trendi megoldás, amelynél a sarok mérete kiválóan igazítható az igényekhez, azaz alacsony és magas hölgyek részére is remek választási lehetőségek adódnak. Még egy fontos szempont: egy balerina a legkényelmesebb lábbelik közé tartozik, így nem csoda, ha tavasszal is sokan választják ezt a hétköznapokhoz.

2. Ruha, de hosszú ujjal

A ruhák hatalmas kedvencek, amikor megérkezik a jó idő: a nők viselni szeretik, a férfiak megcsodálni. Nem véletlen hívják azonban ezeket nyári ruháknak, hiszen az olykor hűvösebb tavaszi időben nem mindig elegendő ezt viselni. Erre jelent megoldást, ha hosszú ujjú ruhát szerzünk be, hiszen így óvjuk a karokat a hideg széltől, a lábaknak pedig egy tetszetős harisnya jelenthet védelmet.

A hosszú ujjú ruha időszaka kifejezetten a tavasz, így ha még nincs ilyen a gardróbodban, azt javasoljuk, azonnal szerezz be egyet!

3. Kardigán a réteges öltözködésért

Nem akarjuk ismételni magunkat, de a réteges öltözködés még tavasszal is fontos. Becsapós lehet, ha reggel kinézünk az ablakon, és süt a nap, ettől még nem biztos, hogy a hőmérséklet is elegendő egyetlen réteg viseléséhez. Az pedig még egy adalék, hogy könnyen elkaphat egy eső nap közben, azaz biztosítani kell ezek ellen a megfelelő védelmet. A réteges öltözködést legstílusosabban egy kardigánnal lehet megoldani, ezek közül az oversize típusú modellek most nagyon mennek. Ha semleges színt választunk, az a hétköznapi szettek mellé a legtöbb esetben kiváló kiegészítést jelenthet.

Fotó: Profimedia

4. Ballonkabát, ha jönne az eső

A rétegesség folytatásához kiváló megoldás egy ballonkabát beszerzése. Ezek a modellek néhány éve újra berobbantak, azaz már közel sem azok a színtelen, durva anyagú megoldások, amiket évtizedekkel ezelőtt megismerhettünk.

A ballonkabát tavasz mellett ősszel is jól jön majd, ráadásul színben és stílusban is hatalmas a választék. Igazi főnyeremény egy hűvösebb tavaszi napon!

5. Selyemsálat a nyakakba

Mondhatnánk, hogy a sál is a hideg ellen való, ami részben igaz, de inkább divatelem ez, mint funkcionális darab. Egy szép selyemsál feldobhat egy egész szettet, ráadásul nem túl nagy beruházás egy minőségi darab beszerzése. Hasznos kiegészítő, amely tavasszal érvényesül igazán. Ha egyet megszeretsz, meglátod, sorban követi majd a többi!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás