promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Carmen nem lett F1-es szupersztár, de elképesztően stílusos és fantasztikusan izgató
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Benzinszag és olajos overall? Ugyan már! Parfümillat és márkás cuccok!

Nincs szerencséjük a nőknek a Forma–1-gyel, igazából néhány mérsékelten sikeres próbálkozástól eltekintve egyikük sem produkált emlékezeteset az autóversenyzés csúcskategóriájában. A legtöbbre az olasz Lella Lombardi vitte, aki az 1975-ös Spanyol Nagydíjon a hatodik helyen futott be a célba. Ezért pedig pont járt, de pechjére csupán egy fél, mert a versenyt egy csúnya baleset miatt félbeszakították. Ugyancsak Lombardi volt az, aki nőként utoljára egyáltalán el tudott indulni egy F1-es futamon.

A spanyol Carmen Jordá alighanem korán felismerte, hogy belőle sem lesz világbajnok és legenda, ezért már eleve más oldalról próbált közelíteni az autóversenyzés csillogó világához. Bár nem kevés tehetség is szorult belé, elsősorban a szépsége és a közösségi oldalakon mutatott aktivitása miatt bizonyult vonzónak a csapatok számára.

Fotó: Miguel MEDINA / AFP

Jordá kisasszony 2015 és 2017 között a Lotus és a Renault istállók fejlesztőpilótája lett, ami nem tette lehetővé számára a versenyzést, viszont csapatai büszkén villoghattak a csinos szőkeséggel. A 33. évéhez közeledve hivatalosan már nem számít aktívnak, de még mindig gyakran felbukkan a pályák környékén. És szerencsére továbbra is lelkesen posztolgat, amiből az is kiderül, hogy jelenleg éppen szingli, szóval… hajrá, fiúk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás