promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Edzés közben esett össze az Atlético Madrid játékosa – videó
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Atlético Madrid játékosai épp a bemelegítést végezték a csapat keddi edzésén, amikor Moussa Dembélé hirtelen összeesett. A játékos egy percig feküdt eszméletlenül, majd a saját lábán sétált le a pályáról. Videó!

Az Atlético Madrid játékosai épp a bemelegítést végezték a csapat keddi edzésén, amikor az együttes 24 éves francia csatára, Moussa Dembélé hirtelen összeesett. A társak és az orvosi stáb azonnal a támadó segítségére siettek. 

A játékos nagyjából egy percig feküdt tudatvesztett állapotban, majd mikor magához tért, már saját lábán sétált el az edzőpálya mellett álló mentőautóhoz, amely megfigyelésre kórházba szállította. Később kiderült, Dembélé hirtelen vérnyomásesés következtében ájult el. A legfrissebb hírek szerint a focista életfunkciói normálisak, de megfigyelésre benntartják a kórházban – írja a Sky Sports.

A téli átigazolási időszakban az Olympique Lyontól kölcsönvett támadójátékos eddig négy mérkőzésen lépett pályára az Atlético Madridban, de egyszer sem volt a kezdőcsapat tagja. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás