promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone már 19 évesen is olyan bivaly volt, hogy embereket használt súlyzóként – fotó
Borítókép:  Sylvester Stallone / MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy retro képből kiderült, hogy Sylvester Stallone már 55 évvel ezelőtt is elképesztő formában volt, hiszen úgy emelget rajta egy embert, mintha csak egy egyszerű súlyzó volna.

Sylvester Stallone már 74 éves, de a hatalmas izmai egyáltalán nem erről árulkodnak, hiszen még most is simán ketté tudna törni bárkit, ha úgy tartaná kedve. Nem hiába lett ő a megtestesült hollywoodi akcióhős a Rambo-szériának köszönhetően, most pedig kiderült, hogy nem csupán a filmek kedvéért gyúrta ki magát, hiszen már tiniként is rendkívül erős volt.

„Egy jó barát küldte nekem ezt a régi képet, amin 19 éves vagyok. Vicces, mikor nem tudtam elmenni a konditerembe, bármit felemeltem, csak hogy edzek! Őrület, mi?”

– írta Sylvester Stallone.

A retro fotón jól látható, hogy Sly eléggé eltorzult arccal, de simán felemelt a feje fölé egy felnőtt férfit, mintha csak egy nagyméretű súlyzó lenne a szerencsétlen ember, ami azért valljuk be, elég impresszív még úgy is, hogy 55 évvel ezelőtt ereje teljében volt a világsztár. Lehet, hogy most már nem menne neki ilyen könnyen, de még így is biztosan kellemes emlék számára ez a kép – az éppen fulladozó „élő súlyzónak” már valószínűleg nem annyira:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás