promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo először szólalt meg a Juventus BL-búcsúja óta
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtörte a csendet Cristiano Ronaldo. A portugál sztár először szólalt meg azt követően, hogy a Juventus emberelőnyben játszva sem tudott túljutni a Portón a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventus hiába játszott emberelőnyben a Porto elleni visszavágó 54. percétől kezdve, mégsem tudott túljutni ellenfelén. Érhető módon Torinóban nagy a csalódottság, ugyan felmerült, hogy a csapat vezetőedzője, Pirlo távozik pozíciójából, de a jelek (a szakember nyilatkozata, s a helyzetet jobban ismerő források) arra mutatnak rá, hogy inkább a jövő építése zajlik a Juvénál.

Ennek egyik lépése lehet, hogy Cristiano Ronaldo már nyáron távozik a klubtól, s talán nem meglepő, hogy a portugált korábbi klubjával, a Real Madriddal hozták szóba. A világsztár labdarúgó erre az értesülésre ugyan nem reagált legutóbbi Instagram-bejegyzésében, arról azonban beszélt, hogy az „igazi bajnokok sosem törnek meg".

„Sokkal fontosabb a bukásaid számánál az életben az, hogy milyen gyorsan és milyen erősen tudsz visszatérni. Az igazi bajnokok sosem törnek meg. A fókuszban most már a Cagliari elleni Serie A-meccs és az Olasz kupadöntő van, illetve minden, amit még el tudunk érni ebben a szezonban. Igaz, hogy múltat a múzeumokba való, de szerencsére a futball is emlékszik, így én is. A történelmet nem lehet eltörölni, a történelem napról napra íródik álhatatossággal, csapatszellemmel, kitartással és kemény munkával. És, akik nem értik ezt, sosem érnek el sikert és dicsőséget"

– írta Ronaldo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás