promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét Cristiano Ronaldo lesz a Juventus megmentője?
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus 1-0-ás hátrányból várja az FC Porto elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának második mérkőzését. Andrea Pirlo a hétvégi Lazio elleni olasz bajnoki meccsen csak a talalákozó végén cserélte be Cristiano Ronaldot, így az ötszörös BL-győztes labdarúgó kedden este nagy szerepet kaphat a fordításban. 

 

Egyértelmű a cél az esti Bajnokok Ligája mérkőzésen a Juventus számára, fordítania kell az FC Porto ellen. Ehhez a torinoiak egyik legnagyobb fegyvere a 36 éves portugál támadó, Cristiano Ronaldo lehet, aki 175 mérkőzésen lépett pályára a legrangosabb európai kupasorozatban, és csak két meccsre van attól, hogy beérje az örökranglista csúcstartóját, egykori csapattársát, a világ- és Európa-bajnok Iker Casillast. A Juventus mestere, Andrea Pirlo is bízik a potugál klasszisban. 

"Ronaldo nagyon élvezi ezeket a mérkőzéseket, amit már az évek során is bebizonyított. Sikerült az elmúlt napokban egy kicsit pihennie, így alig várja már, hogy újra pályára léphessen"

-nyilatkozta Pirlo a mérkőzés előtti sajtótájékozatón. 

Ronaldonak egyébként nem ez lenne az első ilyen bravúrja, ha megtudná fordítani a találkozót. Két éve a spanyol Atlético Madrid a BL ugyanezen szakaszában 2-0-s előnyről várta a második meccset a Juve ellen, Ronaldo mesterhármast villantott a visszavágón, együttese pedig 3-0-ra nyert, és továbbjutott. Ronaldo nevéhez az egyenesen kieséses szakaszban is rekord fűződik, 67 alkalommal talált a kapuba a portugál, aki amint teheti, a Porto ellen sem cselekszik majd másként. 

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének másik keddi mérkőzésén a német Borussia Dortmund a spanyol Sevillát fogadja 3-2-es előnyből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás