promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez durva: 18 millióért eladták Hosszú Katinka titkos edzéstervét
Borítókép:  Forbes magazin
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy magyar úszóedző Németországban pénzért árulta, és adta el a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka felbecsülhetetlen, titkos edzéstervét. 

Magyarország egyik legsikeresebb sportolónője, Hosszú Katinka csak keveseknek engedi meg, hogy betekintést nyerjenek az edzéseibe. Most úgy néz ki, mégis rossz embert engedett magához közel. A Blikk információi szerint egy magyar úszótréner ugyanis ellopta a háromszoros olimpiai bajnok alaposan kidolgozott edzéstervét, majd Németországban 50 ezer euróért (átszámítva 18 millió forinttért) árulta azokat. A meg nem nevezett edző sokat kaszált az üzlettel, Katinkának viszont óriási károkat okozott a felkészülésében. 

Az Iron Lady korábban Shane Tusup segítségével, majd egyedül, személyre szabottan készítette el az edzéstervet. 

A magyar úszónő – ezzel kapcsolatban nem kívánt reagálni – korábban arról beszélt, a terv kidolgozásában évtizedes munkája van.

– írja a Blikk.

Az Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes korábbi úszó, Verrasztó Zoltán (64) szerint hatalmas hátrány érte Hosszú Katinkát azzal, hogy titokban eladták az edzéstervét.

Információk szerint a súlyos tett elkövetése ellenére Hosszú nem tervezi beperelni a neki kárt okozó edzőt, pedig erre minden lehetősége meglenne.

Az viszont, hogy a vevőnek sikerül-e hasznot húznia a felbecsülhetetlen értékű dokumentumokból, valószínűleg később kiderül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás